Mecca Bingo – Kelab Bingo Terbesar di England

terbesar

Permainan bingo, atau Housie seperti yang terkenal di Australia dan New Zealand, memulakan hidup sejak abad ke-16. Ia dianggap pertama kali dimainkan di Itali sebagai undian nasional, sebelum idea itu tersebar di seluruh Eropah. Ia bahkan digunakan di Jerman pada abad ke-19 sebagai alat bantu mengajar matematik dan pendaraban.

Bingo seperti 918Kiss2 kita ketahui hari ini benar-benar bermula di Amerika, dan digunakan di sana sebagai cara mengumpulkan dana untuk badan amal. Di Amerika permainan ini dimainkan dengan kacang dan orang Amerika pada awalnya menyebutnya ‘Bean-Go’ yang akhirnya disingkat menjadi ‘Beano’. Seorang pengusaha New York melihat peluang perniagaan dalam permainan itu dan mengupah Carl Leffler, seorang ahli matematik untuk merumuskan lebih banyak kad bingo. Leffler dikatakan gila membuat 6000 kad berbeza – tidak menghairankan memandangkan ini berlaku pada hari-hari sebelum komputer, tetapi hasilnya adalah bahawa hanya ada satu pemenang setiap permainan bingo – sebelum keterlibatan Leffler kad bingo dapat menghasilkan banyak pemenang.

Eric Morley membawa permainan bingo kembali melintasi Atlantik pada tahun 1960-an. Morley telah mempengerusikan pertandingan Miss World, dan melihat bahawa bingo akan menjadi cara yang baik untuk mengisi teater dan dewan tarian Inggeris yang telah ditinggalkan sejak kebangkitan televisyen. Bingo dipandang sebagai cara yang bagus untuk membuat orang kembali dari rumah mereka untuk bersosial, dan penyebabnya sangat dibantu oleh kelonggaran undang-undang perjudian. Syarikat bingo Eric Morley dipanggil Mekah dan ia menyebabkan kegilaan bingo yang melanda negara (dan masih menyapu hari ini!)

Mekah Bingo menjadi semakin canggih dengan mesin penjana nombor rawak dan perbendaharaan kata bingo dilahirkan! Pertandingan masih diadakan setiap tahun untuk mencari pemanggil bingo terbaik di negara ini. Walaupun banyak dewan yang lebih besar tidak lagi menggunakan perbendaharaan kata bingo lama, ia masih digunakan di kelab sosial dan pusat percutian. Tahun 1980-an menyaksikan era baru untuk bingo, dengan dewan bingo moden yang dibina khas di seluruh negara, dan populariti permainan ini terus menyebar – sehinggakan pada tahun 2004 lebih banyak orang di UK pergi ke dewan bingo daripada ke bola sepak pertandingan.

Bingo dalam talian adalah versi terbaru permainan dan telah mengambil internet dengan ribut, dan UK menikmati pasaran bingo dalam talian yang paling pesat berkembang! Mecca bingo adalah laman web bingo yang luar biasa, dan dipercayai sebagai syarikat bingo yang asli di UK, telah menarik banyak pemain. Terdapat banyak permainan yang ditawarkan, dengan tujuh bilik bingo 90 bola utama – Three Little Ducks, Key to the Door, Lucky for some, Turbo 90, Clickety Click, Legs Eleven dan Dancing Queen. Terdapat juga tiga bilik bingo 75 bola – Jump and Jive, Sunset Strip dan Lucky 7 di mana anda mempunyai lima peluang untuk menang pada setiap permainan yang anda mainkan.

Terdapat 50 permainan slot yang tersedia serta permainan nombor 24, ditambah permainan kasino dan keno termasuk craps, rolet, dadu dan blackjack. Bingo Mekah on-line hampir semua yang anda boleh minta, termasuk komuniti dalam talian yang ramah dan moderator untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan!

Pendaftaran sangat mudah, dan laman webnya terang dan menarik. Anda boleh bermain demo sebahagian besar permainan, anda boleh menjadikan Big Brothers Brian Dowling sebagai pemanggil bingo anda (jika anda mahu), terdapat arahan yang jelas tentang cara bermain setiap permainan dengan hanya menekan pada simbol tanda tanya dan ada peluang untuk mendapatkan bonus pendaftaran 200%! Cukup daftar, letakkan deposit anda dan anda akan mendapat bonus 200% kembali. Hampir kedengaran terlalu bagus untuk menjadi kenyataan! Tetapi tidak!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *