Fahami dan tetapkan had untuk diri sendiri tentang masa anda perlu melipat.

Perkara yang Perlu Dilakukan Jika Anda Memerlukan Nasihat Texas Holdem yang Teguh dan Terbukti Yang Benar-benar Berfungsi Untuk Membuat Wang Tunai

Nasihat Texas Holdem yang akan saya dedahkan dalam artikel ini sangat berkuasa dan berkesan, anda hanya perlu mengambilnya jika anda ingin membuat banyak wang tunai bermain Holdem. Jadi baca artikel ini sekarang.

Artikel ini akan mendedahkan 5 perkara besar Nasihat Texas Holdem untuk anda. Nasihat ini akan membantu anda meningkatkan permainan anda tidak seperti sebelum ini. Semak sekarang mega888 2023.

1. Bila hendak dilipat

Fahami dan tetapkan had untuk diri sendiri tentang masa anda perlu melipat. Jika tangan anda begitu-begitu dan anda tidak pasti peluang anda, pilih untuk melipat daripada mengangkat.

2. Menggertak

Bluff hanya jika anda pasti tangan yang anda pegang tinggi. Objektif menggertak adalah untuk membuat orang lain terlipat dengan pemikiran bahawa anda mempunyai tangan yang kuat. Berhati-hatilah dengan mereka yang menaikkan semula kerana ini mungkin bermakna mereka mempunyai tangan yang boleh mengalahkan tangan anda.

3. Jangan mudah diramal.

Jangan tetapkan corak untuk diri sendiri. Ini mungkin nasihat Texas Holdem terbaik yang anda boleh dapatkan. Elakkan sentiasa bertaruh hanya apabila kad anda tinggi dan lipat hanya apabila anda fikir ia benar-benar rendah. Ubah strategi anda pada setiap permainan yang anda mainkan.

4. Penyepak anda adalah penting.

Jika anda mempunyai penyepak, pastikan yang anda pegang adalah tinggi. Penyepak yang baik menjadi pemutus seri dan dengan itu meningkatkan peluang anda untuk menang sekiranya pemain lain mempunyai kombinasi kad yang sama seperti anda.

5. Kad Lubang Anda

Rancang strategi anda pada awal permainan dan asaskannya pada kad lubang anda. Tangan terbaik untuk bermula ialah AA, KK dan QQ atau AK, AQ atau KQ. Yang anda perlu berhati-hati adalah yang mempunyai denominasi rendah. Dalam kes seperti itu, anda mungkin perlu mempertimbangkan lipatan sebagai pilihan terbaik anda.

Saya telah memberikan anda di sini 5 perkara besar nasihat Texas Holdem. Kaji dan amalkan mata ini dan permainan Holdem anda akan melonjak ke tahap kejayaan baharu. Jangan memandang rendah beberapa avdice yang telah saya bincangkan di sini kerana ia sangat penting.

Dan seterusnya, jika anda ingin benar-benar mendominasi di meja poker, anda perlu meneruskan untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara memenangi Holdem sekarang.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *