Strategi Full Tilt Sit N Go No Limit Hold Em

tilt

Sekiranya anda seperti saya, anda mungkin menikmati Sit n Go dalam mod Tilt Penuh dari semasa ke semasa. Tidak kira tahap dolar yang ingin anda mainkan, permainannya sentiasa banyak dan senang dijumpai. Daya tarikan SnG adalah pengalaman yang anda dapat dalam jangka masa yang munasabah. Anda dapat menganggarkan berapa banyak masa yang akan anda habiskan untuk bermain, dan anda mendapat pengalaman maksimum untuk jumlah tanggungjawab yang terhad. Namun, jika anda ingin berjaya dan menjana wang secara konsisten di Sit n Go’s, anda harus pandai dan bermain di gelembung.

Dalam permainan 9 pemain Full Tilt Sit n Go, 3 pemain teratas menghasilkan wang. Jelas gelembung datang dalam mega888 apabila meja telah dipasangkan kepada 4 pemain. Seorang pemain tidak akan mendapat apa-apa kerana usahanya dan 3 orang akan dibayar. Saya tidak fikir anda memerlukan saya untuk memberitahu anda kedudukan mana yang anda perlukan!

Saya suka gaya permainan yang cukup agresif, tetapi pada gelembung SnG adalah satu masa saya akan mengurangkan. Sebagai contoh, jika saya mempunyai kepingan kerepek ukuran yang baik dan tidak berisiko ditutup tidak lama lagi, saya tidak akan memanggil pre-flop atau post-flop all-in, katakan draw flush. Ini yang saya maksudkan.

Saya berada di buta kecil mega888 saman AT dan pemimpin cip menolak semua dari Button. Adakah saya mungkin mempunyai tangan terbaik di sini? Ya. Adakah dia cuba mendorong saya dan mencuri tirai? Ya. Adakah saya peduli sekarang? Tidak. Terlalu penting untuk menjana wang ketika ini untuk bermain-main dengan tangan marginal.

Katakan saya mempunyai sekop KT di Big Blind, butangnya naik hingga $ 800 dan $ 400 untuk saya hubungi. Saya membuat panggilan dan Flop datang 3s-8s-Ad. Saya periksa. Dia menolak semua. Adakah saya memanggil? Tidak. Pada ketika ini, saya tidak terancam dan saya boleh melakukan lebih daripada 50/50 peluang untuk menjadi pemain yang gagal.

Setelah gelembung meletup, tangan yang sama ini mungkin merupakan panggilan yang akan saya buat kerana saya sudah dibayar dan mungkin berisiko membawa saya ke tempat pertama dan peluang untuk mengunci kejohanan. Selepas gelembung pecah, saya akan kembali menyerang. Sekiranya saya menduduki tempat ke-3, jadilah, saya akan dibayar. Tetapi, saya tidak akan buta untuk menunggu tangan yang sempurna ketika ini. Saya akan pergi ke tempat pertama atau gagal. (Di tempat ketiga) Terdapat perbezaan strategi yang besar dalam bagaimana anda harus bermain antara 3 pemain dan 4. selebihnya. Semakin anda mengerjakan permainan anda di kawasan ini, semakin banyak wang yang anda hasilkan untuk menambah wang tunai anda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *